Dagtochten

Zwemmen Cala Tarida

Geniet een volle dag zeilend, tijdens uw vakantie, van het andere Ibiza.Stap aan boord en dompel u onder in de prachtige panorama's van de grillige kustlijn met zijn innemende baaien. Al zonnebadend, met een verkoelende windje over dek en met een drankje in uw hand, waant u zich in een sprookjesachtige wereld. 

Zeilboten voor Formentera

Formentera

Formentera is een paradijselijk eiland op een anderhalf a twee uur zeilen van Ses Salinas. De schoonheid van Formentera is bijzonder; het water is er zo helder en turquoise. Samen met het witte zand doet het je denken aan de verre stranden in de Carieb. 

Ontdek Formentera

 

We vertrekken om 10 uur en varen langs Espalmador, het noordelijk gelegen eiland, om de zoutpan met zijn mysterieuze modder. We gaan voor anker bij Illetas, het smalle gedeelte van het eiland tussen de mooiste jachten. Hier is alle tijd om te lunchen, zwemmen, zonnen en gewoon te chillen. Tegen het eind van de middag zeilen we richting Ibiza en zijn rond 17 uur terug.

 

Prijs vanaf: € 95 per persoon

Privé tocht groep: op aanvraag

 

Party op zeilboot

"Meezeilen rondje Ibiza en Formentera Geweldige manier om Ibiza en Formentera te ontdekken. Zeilen en zwemmen in mooi schoon blauw water, leuke baaitjes,strandjes met leuke beachclubs. Overal hangt een relaxte Ibiza sfeer, voor ieder wat wils. Schipper Nic bedankt voor je gastvrijheid en je relaxte instelling, Je hebt ons echt het Ibiza-gevoel laten ervaren".

 

Jill ten Haken

 

Meer ervaringen

Relaxen bij Cala Vicente

Baaien zeiltour

Zeilen door het wonderbaarlijke natuurschoon in de baaien is ongekend. De inhammen in de lappendeken van boomgaarden en groene heuvels in het noorden of in de rotsachtige baaien in het zuiden. Met de wind in de zeilen en relaxed genieten van traditionele, witte boerderijen of de schilderachtige kerkjes aan de kust. Het landschap is woest en ongerept en op de zoutvlakten van Las Salinas kun je zelfs flamingo’s zien!

Ontdek de baaien

 

We vertrekken om 10 uur en varen naar de mooiste baaien. We gaan voor anker om heerlijk te zwemmen en snorkelen of  gewoon te chillen op het dek. Als je wilt, sta je achter het roer van het zeiljacht.

 

De tarieven zijn afhankelijk van de grootte van de groep of dat het een privétocht is..

 

De tocht gaat door bij minimaal 3 personen. Boekingen van 1 of 2 personen worden ingedeeld bij een reeds geboekte Baaientour (niet privé). 

 

Prijs vanaf: €95 per persoon
Privetocht vanaf: €125 per persoon

 

 

 

Zonnen op dek zeiljacht

"Wat een geweldige dag was dit! Ik kende Ibiza nog niet vanaf het water.. Een fantastische ervaring om het eiland te kunnen bewonderen vanaf dit mooie zeiljacht, echt een feestje.. We zijn enorm gastvrij ontvangen en Nic heeft in overleg met ons een hele mooie tocht verzorgd langs de leukste strandjes en mooiste wateren met als afwisseling een verkoelende duik in het heldere water... 
Dankjewel Nic voor de fantastische dag! volgende keer zeilen we graag met je mee naar Formentera"

 

 Verona Vtr

 

Meer ervaringen

Specials: Sunset

Maak een mooie sunset trip en geniet van het adembenemende kleurenspel tussen lucht en de zee.

We vertrekken vanuit San Antonio of Cala d' Hort tussen 17-18 uur.  

Zeilen bij Cala d'Hort

Vrijgezellentocht

Vier aan boord jouw vrijgezellenfeest met je beste vriendinnen.Zeilen, zwemmen en snorkelen in de mooiste baaien aan de prachtige kustlijn van Ibiza. 

Het is jouw prive party! Er zijn geen andere gasten aan boord, alleen jouw groep vriendinnen en de bemanning.

Huwelijksaanzoek

Wat is er romantischer dan de liefde van je leven ten huwelijk te vragen in een romantische baai. Op een zeiljacht dat de ondergaande zon tegemoet vaart en gezeten in dit decor, komt haar gewenste Ja recht uit haar hart.  

"Super belevenis, topservice. Fun voor jong en oud(er). Thanks Nic. Hasta la proxima".

 

Caroline Freyne

 

Meer ervaringen