Privé zeiltochten groepen

Met je eigen groep vriendinnen, collega's, familie of vrienden met een zeiljacht rond Ibiza of Formentera zeilen is een fantastische beleving. In de prachtige baaien gaan we voor anker om te zwemmen, snorkelen of genieten van een lekker een drankje en te chillen in de zon. Geniet van de gezelligheid met elkaar en de relaxte sfeer aan boord.

Mogelijke zeiltochten

 

Afhankelijk van de wensen, kunnen we meerdere type tochten aanbieden. HIeronder een aantal voorbeelden.

 

Voorbeeld zeildag 

 

We zeilen de baai uit en laten ons anker vallen in Cala Salada of Cala Saladete voor een drankje. Hierna zeilen we om Punta des Cavall heen en ankeren bij Cala Comte. Bij bar-restaurant “Sunset Ashram” heb je een prachtig uitzicht en een geweldige sunset.

 

Voorbeeld zeildag

We zeilen langs de ZW kant van Ibiza en maken een stop in een van de baaien. Hierna verder naar de beschutte baai van Port Roig. Houd je van luxe dan kan je ook om de hoek ankeren in Cala Es Jondal en een drankje en hapje nemen bij de Blue Marlin. Hier vindt je de meest exclusieve schepen voor anker.


Voorbeeld zeildag

We starten in Ses Salinas en zeilen langs het uiterste zuidelijke puntje van Espalmador naar Formentera. Hier zoeken we een ankerplek bij Illetas en gaan ons vermaken op het strand. 


Voorbeeld zeildag

Vanuit Cala Llonga of Ibiza stad zeilen we naar Espalmador, een klein eilandje boven Formentera. Dit is een prachtig gebied, hagel witte standen met een Caribische uitstraling. Na een drankje verkassen we naar Cala Saona op Formentera waar we een fijn restaurant uitzoeken.


Voorbeeld zeildag

Nu vertrekken we naar Las Salinas met haar mooie stranden en geweldige Beach Club’s. Even een drankje bij Jockyclub of toch naar Sa Trinxa om te dansen op het strand. 


Voorbeeld zeildag

We zeilen vanuit Cala Tarida naar Cala d'Hort en maken een tour om de magische Es Vedra of zeilen naar het feeërieke Cala Conta om een duik te nemen.   

Meezeilen gezin Ibiza

Tarieven

We beschikken over meerdere jachten, met verschillende capaciteit, uiteenlopend van 6 tot 60 personen. 

De grootte van de groep bepaalt het tarief, indicatief is de prijs 95-110 pp. 

 

Prijzen zijn inclusief:

  • Accommodatie aan boord
  • Diensten van ervaren schipper
  • Vrijblijvende zeilinstructie
  • Gebruik van de snorkel uitrusting
  • Hapjes en drankjes, mits de tocht naar een lunchstop aan wal gaat.  

 


"Intens genoten (gezin met 3 pubers) van een week meezeilen met Nic. Bij aankomst op de boot konden we aangeven wat onze wensen waren. Nic heeft hier goed rekening mee gehouden. In goed overleg werd iedere dag de route bepaald, waarbij Nic altijd een aantal opties aanbood. Veiligheid stond in alle gevallen voorop. Hoewel we weinig wind hebben gehad, hebben we uiteindelijk de mooie oversteek naar Formentera zeilend kunnen maken, hebben we eindeloos gesnorkeld en gezwommen, genoten van de zonsondergangen en -opgang en de verschillende prachtige baaien. Het was een vakantie om nooit te vergeten!"

 

Veronique de Jong

 

Meer ervaringenGezelligheid in de kuip, zeilend rond Ibiza