Reviews

Heel veel gasten hebben genoten van hun zeiltocht.Lees hieronder enige ervaringen. Deze reviews zijn gepost door de gasten op Facebook. Like de pagina en volg het aanbod van actuele tochten, zodat je jouw favoriete zeiltocht niet mist. 

Serge Veld *****
heeft Meezeilen rond Ibiza beoordeeld — 5 sterren

Vorige week een fantastische middag/avond rondom Es Vedra gehad. Nic is een goede bekwame gastheer en flexibel in de route wat het voor ons een overgetelijke ervaring heeft gemaakt!

Gerdien Iris Elkink  *****
heeft Meezeilen rond Ibiza beoordeeld — 5 sterren
8 juni 2018

Top dag gehad! Aanrader!

Was super leuk 
Gezellige mensen en mooie dingen gezien


Timjim Toby *****
heeft Meezeilen rond Ibiza beoordeeld — 5 sterren
29 juni 2018

Super toffe trip met Nic, echte aanrader! Heel correct, behulpzaam en vriendelijk. We deden een sunsettrip rond Es Vedra.... magic ��� met een prachtige afsluiter. ��� thanks Nic!!! See you soon....

Marije Kuppens - van Gend *****
heeft Meezeilen rond Ibiza beoordeeld — 5 sterren
25 juni 2018

Super dag gehad. Goed geregeld mooie baaien ingevaren. Echt heerlijk. Aanrader. Dank Nick.

Een absolute aanrader, een dagje meezeilen met Nic. 
Van ibiza naar formentera gezeild met 4 andere (super gezellige personen).

Nic is lekker relaxt, heeft verstand van zaken en maakt een heerlijke lunch!


Mark Killeen  *****  
raadt Meezeilen rond Ibiza aan.

Thank you Nic for a wonderful evening. The sunset cruise experience was out of this world. Especially chilling outside of Mambos. Your hospitality and professionalism was excellent. We would highly recommend this to anyone wanting to experience the sunset from the water. Thanks again and take care.

Karin Zuurveld *****
heeft Meezeilen rond Ibiza beoordeeld — 5 sterren
24 juni 2018

Was Top Dag!! Raad het iedereen aan, zoveel moois gezien  
NIC is zo -relaxt- 
~snorkelen~meezeilen~zonnen~
lunch~koffie /thee ~panorama~strandbaaien

Batina Corporaal *****
heeft Meezeilen rond Ibiza beoordeeld — 5 sterren
21 juni 2018

Geweldige dag gehad! Mooie zee, goede wind en veel zon. Een aanrader, Nic: nogmaals bedankt. Wij hebben onze vakantie niet beter kunnen afsluiten!


 

 

Hele leuke ervaring, goed georganiseerd, super relaxte sfeer en nog heel gezellig ook. Bedankt voor het meer dan laten slagen van mijn verrassing 😉

 

Wat een fantastische dag hebben wij mogen beleven met Nic op zijn mooie zeilboot.
Wij waren met 6 personen en er was nog een stel waar wij gelijk een hele leuk klik mee hadden. 
Vanaf minuut 1 tot de laatste minuut hebben wij genoten. Nic is een hele lieve, gezellige, gastvrije man die alles doet om het je naar de zin te maken. 
Wij gaan zeker nog een keer mee met Nic!

Charl Geldof *****5 sterren
28 juni 2018

Wat een top dag aanrader voor iedereen die Ibiza op een andere manier wil zien 
Nic super gastheer


Verona Vtr  ***** 
12 juli 2017
 

 

Wat een geweldige dag was dit! Ik kende Ibiza nog niet vanaf het water.. Een fantastische ervaring om het eiland te kunnen bewonderen vanaf dit mooie zeiljacht, echt een feestje.. We zijn enorm gastvrij ontvangen en Nic heeft in overleg met ons een hele mooie tocht verzorgd langs de leukste strandjes en mooiste wateren met als afwisseling een verkoelende duik in het heldere water... 
Dankjewel Nic voor de fantastische dag! volgende keer zeilen we graag met je mee naar Formentera

 

Verona Vtr  ***** 
12 juli 2017
 

 

Wat een geweldige dag was dit! Ik kende Ibiza nog niet vanaf het water.. Een fantastische ervaring om het eiland te kunnen bewonderen vanaf dit mooie zeiljacht, echt een feestje.. We zijn enorm gastvrij ontvangen en Nic heeft in overleg met ons een hele mooie tocht verzorgd langs de leukste strandjes en mooiste wateren met als afwisseling een verkoelende duik in het heldere water... 
Dankjewel Nic voor de fantastische dag! volgende keer zeilen we graag met je mee naar Formentera

 

Verona Vtr  ***** 
12 juli 2017
 

 

Wat een geweldige dag was dit! Ik kende Ibiza nog niet vanaf het water.. Een fantastische ervaring om het eiland te kunnen bewonderen vanaf dit mooie zeiljacht, echt een feestje.. We zijn enorm gastvrij ontvangen en Nic heeft in overleg met ons een hele mooie tocht verzorgd langs de leukste strandjes en mooiste wateren met als afwisseling een verkoelende duik in het heldere water... 
Dankjewel Nic voor de fantastische dag! volgende keer zeilen we graag met je mee naar Formentera

 

Mieke van Bavel  *****
27 september 2017
 

 

Wat een geweldige dag was dit! Ik kende Ibiza nog niet vanaf het water.. Een fantastische ervaring om het eiland te kunnen bewonderen vanaf dit mooie zeiljacht, echt een feestje.. We zijn enorm gastvrij ontvangen en Nic heeft in overleg met ons een hele mooie tocht verzorgd langs de leukste strandjes en mooiste wateren met als afwisseling een verkoelende duik in het heldere water... 
Dankjewel Nic voor de fantastische dag! volgende keer zeilen we graag met je mee naar Formentera.

 

Pleun de Wit  ****
12 juli 2017 

 

Bedankt voor de gezellige dag Nic, we hebben Ibiza nu is van de andere kant gezien! Volgende keer zeilen we graag met je mee naar Formentera.

 

Nienke Louwmans *****
5 juli 2016 

  

Het was een geweldige zeiltocht rondom het eiland. Een week lang prachtige baaien met helder blauw water. Nic heeft ons de fijne kneepjes van het zeilen bijgebracht, en heeft ons bovendien laten ervaren dat deze manier van reizen een van de meest ontspannende vormen van vakantie is. Nic is een hele goede gastheer en een excellente schipper, dank voor een topweek!Meezeilen rond Ibiza

Wouter Duijndam *****
29 augustus 2017 

  

Wat een te gekke dag! Super gastvrije schipper en goed verzorgd.
Absolute aanrader!

Hajo De Groot *****
6 september 2017 

  

Samen met mijn vriendin een heel fijne week beleefd aan boord bij Nic en de Seulle. Ons eigen plaatje volledig waar kunnen maken samen met de ontspannen schipper. Mooie boot en dankzij de kennis van Nic de mooiste baaitjes van Ibiza kunnen ontdekken. Zeker een aanrader!

Anouk Bakkers-de Smet *****
29 augustus 2017

 

Precies wat ik nodig had! Uren turen naar de horizon, wakker worden in de mooiste baaitjes, aan het roer van de zeilboot dolfijnen spotten, maar ook fijne gesprekken, ankerbiertjes en gezelligheid. Hiervoor ben je bij Nic aan boord absoluut op je plek!

 

Krisje Bormans  *****

12 juli 2017

 

Ligt de wind stil dan geniet je van het vrije gevoel op water en als er wind is zeil je gewoon avontuurlijk mee. Met de boot zie je het eiland toch wel net wat anders.

 

Caroline Freyne *****

15 juli 2017

 

Super belevenis, topservice. Fun voor jong en oud(er). Thanks Nic. Hasta la proxima 

 

Inge Folsche *****

19 september 2017

 

Fantastische dag gehad! Nic is een topper!! Bedankt Nic!

 

Anouk Van Der Heide  *****

21 september 2017

 

Wat een prachtige, gezellige en goedverzorgde dag hebben wij gehad met jou Nic! Bedankt! 
En tot volgend jaar!

 

Karen Rijpkema-Klinkenberg  *****

24 juni 2017

 

Wat een heerlijke dag hebben we gehad! Gastvrij ontvangen door kapitein Nick. Wat een mooie manier om Ibiza te ervaren.

 

Irma Post-Wirken  *****

28 juni 2017

Een geweldige dag met gedachteloze, niet te vergeten, momenten! 

 

Borg Meinster  *****

11 augustus 2016

 

Een geweldige dag gehad! Keurig verzorgd, geweldige lunch en een mooie boot. Niets is te veel voor Nic! Een zeiler met passie. Kortom, wil je een mooie zeildag? Boek Nic. Vertrouwd, op tijd en onvergetelijk.

 

Irene de Vre*****

20 Juli 2016

 

Met ons gezin een volle dag meegevaren naar het prachtige eiland Formentera.
Wat hebben we een super dag gehad!
Alles door Nic super goed geregeld, een heerlijke uitgebreide lunch op de boot, heerlijk genieten.
Bedankt Nic, voor alle goede zorgen we gaan zeker nog een keer mee.

 

Bovenkant formulier




 

Veronique de Jong  *****
7
 augustus 2017

 

Intens genoten (gezin met 3 pubers) van een week meezeilen met Nic. Bij aankomst op de boot konden we aangeven wat onze wensen waren. Nic heeft hier goed rekening mee gehouden. In goed overleg werd iedere dag de route bepaald, waarbij Nic altijd een aantal opties aanbood. Veiligheid stond in alle gevallen voorop. Hoewel we weinig wind hebben gehad, hebben we uiteindelijk de mooie oversteek naar Formentera zeilend kunnen maken, hebben we eindeloos gesnorkeld en gezwommen, genoten van de zonsondergangen en -opgang en de verschillende prachtige baaien. Het was een vakantie om nooit te vergeten!

 

Marian Brink  *****
19 juni 2017

 

Mooie boot en een zeer gastvrije kapitein. Echt een aanrader!

 

Miranda Duijndam-van Kuijk *****
29 augustus 2017

 

Vandaag een heerlijke dag gehad op de prachtige zeilboot van schipper Nic. Echt een aanrader! Er heerst een gemoedelijke sfeer, we hebben heerlijk geluncht, gesnorkeld, heerlijk en hard gezeild, prachtige baaien gezien, en dolfijnen gespot! Bedankt Nic dat ik de kwis mocht winnen, ik en mijn man hebben ervan genoten!

 

Ron van Bree  *****
21 augustus 2017

 

In augustus een week met Nic gezeild rond Ibiza. We hebben een fantastische week mogen beleven. Qua weersomstandigheden van windstil tot windkracht 8 maar volledig onder control bij onze schipper Nic. In overleg met Nic heel veel leuke plekken gezien. Bij deze Nic nogmaals ontzettend bedankt voor deze super mooie week bij jou aan boord. Ron, Rian en Iza 😀

 

Jill Ten Haken  *****
4 augustus 2016

 

Meezeilen rondje Ibiza en Formentera Geweldige manier om Ibiza en Formentera te ontdekken. Zeilen en zwemmen in mooi schoon blauw water, leuke baaitjes,strandjes met leuke beachclubs. Overal hangt een relaxte Ibiza sfeer, voor ieder wat wils. Schipper Nic bedankt voor je gastvrijheid en je relaxte instelling, Je hebt ons echt het Ibiza-gevoel laten ervaren. 

 

Dirk de Jager  *****
30 juli 2017

 

Net terug van een fantastische week aan boord van de Seulle met "Schipper Nic" zoals ik hem noemde. De sunsets, baaien, ankerplaatsen en alle bezienswaardigheden waren te mooi om allemaal te beschrijven. Het weer was goed en ook de wind hielp regelmatig goed mee. 
Kortom een aanrader voor iedereen die van zeilen en een beetje avontuur houdt.
Nic, nogmaals bedankt voor je goede zorgen, voorbereidingen en vrolijke humeur. Het was echt geweldig!